کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

واکنش سازمان ملل به خبر پمپاژ آب داخل تونل‌های غزه

یک مسئول سازمان ملل با تاکید بر اینکه اطلاعات تایید شده‌ای درخصوص پمپاژ آب داخل تونل‌های غزه نداریم، نسبت به پیامد‌های این امر هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 13
کد خبر: ۲۱۸۳۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «لین هاستنگز» هماهنگ‌کننده امور انسانی سازمان ملل در سرزمین‌های اشغالی در اظهاراتی گفت که سازمان ملل خبر غرق تونل‌های غزه توسط رژیم صهیونیستی را تایید نمی‌کند، اما «گزارش‌های رسانه‌ای در این خصوص دیدیم و اگر این اتفاق رخ دهد برای چندین نسل بر ساکنان غزه تاثیر خواهد گذاشت».

اخیرا روزنامه وال استریت ژورنال به نقل از مسئولان آمریکایی اعلام کرد که رژیم صهیونیستی پمپاژ‌هایی برای غرق کردن تونل‌های جنبش حماس در غزه با آب دریا نصب کرده است.

به گفته این منابع، آغاز پمپاژ آب دریا به داخل تونل‌های حماس از دریای مدیترانه که در مراحل اولیه قرار دارد، یکی از تاکتیک‌های رژیم صهیونیستی برای از بین بردن و نابود کردن این تونل‌هاست.

طبق گزارش روسیا الیوم، نماینده سازمان تاکید کرد این اقدام رژیم صهیونیستی دستیابی به آب شرب در نوار غزه را دشوارتر می‌کند.

روزنامه وال استریت ژورنال همچنین درباره این اقدام از یکی از سخنگو‌های وزارت جنگ رژیم صهیونیستی پرسیده، اما او از اظهارنظر در این باره خودداری کرده و گفته، عملیات محرمانه است.

مقام‌های رژیم صهیونیستی می‌گویند که سیستم زیرزمینی حماس کلید عملیات آن در میدان جنگ بوده است. آن‌ها می‌گویند که سیستم تونل توسط حماس برای مانور دادن نیرو‌های این گروه فلسطینی در سراسر میدان جنگ و ذخیره موشک‌ها و مهمات این گروه استفاده می‌شود و رهبران این گروه را قادر می‌سازد تا نیرو‌های خود را فرماندهی و کنترل کنند. اسرائیل همچنین معتقد است برخی از گروگان‌ها در داخل تونل‌ها نگهداری می‌شوند.

این در حالی است در یکسری مکالمات ضبط شده بین بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و گروگان‌های آزاد شده و خانواده‌هایشان که هفته گذشته به بیرون درز کرد، اسرائیلی‌ها با عصبانیت به نتانیاهو گفتند که می‌ترسند سیل تونل‌ها باعث مرگ عزیزانشان شود.

در این راستا، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا درخصوص این گزارش گفت که دولت آمریکا نمی‌تواند با اطمینان بگوید که اسرایی در تونل‌ها وجود ندارد و کشتن حتی یک غیرنظامی رنجی مطلق است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر